Bilder från semestern

Nu börjar det bli dags att lägga upp lite bilder tycker jag. Satt vid datorn och rensade kameran ikväll när David är på jobbet och lilleman sover. Hittade en hel del fina bilder, håll till godo.

Jack i sin nya snygga mössa
Jack i sin nya "ful-snygga" mössa


Jack provkör sitt nya vrålåk som han fick i doppresent av mormor och morfar.

'
Hela familjen på  Kolmårdens djurpark


Mamma, Jack och Kusin Stella myser på båten på väg till Gotland


Pappa han mådde dåligt och sov sig igenom hela båtfärden


Det är sååå kul att gunga tycker Jack.
Mammas och Pappas allt, Vi älskar dig!

Nu äntligen kryper han

Det har hänt en hel del på semester'n. Jack har börjat krypa, som vi har väntat på det eftersom han började försöka redan vid sex månader. Han har inte riktigt vågat släppa taget eftersom han slagit sig några gånger men nu tar han sig framåt. Han använder en ganska lustig stil så vi får skratta mycket här hemma.

Dessutom har han en tand som var väldigt besvärlig att få ut. Jack har haft så ont så ont i munnen, men när väl tanden var ute var han sitt glada jag igen.

Vi har haft en helt underbar semester som började i Norrköping på Kolmården, det var hur häftigt som helst. mest för mig och David kanske eftersom Jack är lite för ung... På Gotland har vi myst på som bara den, ätit gott, druckit gott, vilat mycket, varit på många utflykter. Vädret var riktigt bra så vi kunde till och med sola litegrann. Jack har skött sig exemplariskt i bilen så det har egentligen inte varit några problem att köra.

Nu är vi hemma igen och de känns ganska skönt det också, Challe var hos mina föräldrar och som jag har längtat efter honom. Han är så go vår lurviga lilla prins. På söndag är det dop för Noelle och det ska bli så fint för fasters/gudmors lilla prinsessa.

Kram

RSS 2.0