Första magbilden

image1

Detta är den första magbilden. Jag är i vecka 17 på bilden.

Vår tanke var att ta en bild på magen tidigare men det har liksom inte varit lönt.. haha

Vecka 17

På onsdag går jag in i vecka 18 så tiden flyger förbi just nu.
Illamåendet har nästan helt gett med sig, någon enstaka dag kan vara lite sämre men i stort är det ganska bra nu. Och ingen är gladare än jag. I och med att jag får behålla maten jag stoppar i mig så är jag också betydligt piggare nu vilket gör livet lite enklare.

Den 4 juni har vi tid för ultraljud och det ska bli så spännande, det kanske blir lite mer verkligt då. Eftersom jag ingen mage har så känns det lite overkligt att jag är gravid.

Ha det bra!
Kram


Livstecken

Det har gått två veckor sedan akupunkturen och jag har gått in i vecka 16, illamåendet har inte gett med sig men lite bättre tror jag minsann att det har blivit. Jag har fortfarande en minimal mage, den liknar mest en kub om du frågar mig... men ingen gravidmage så långt ögat kan nå, lite besviken är jag allt.

Den 4:e juni är det dags för ultraljud och vi längtar så jag och David.

Återkommer med rapport.
Kram

Akupunktur

I fredags var jag på akupunktur MVC med avsikt att få bukt på illamåendet och börja gå upp lite i vikt. Resultatet är över förväntan, i fredags efter akupunkturen mådde jag skit och sov 14 timmar natten mot lördag. Lördag och söndag har varit väldigt bra dagar och jag hoppas verkligen att det ger med sig en gång för alla nu.

På onsdag går jag in i vecka 15 och det börjar bli dags att ringa och boka tid för ultraljud, spännande!

Jag lever på hoppet att illamåendet ska ge med sig, jag återkommer med en rapport angående detta om några dagar. 

Kram
Vickan

RSS 2.0