Dopdag

Idag är det Jacks dopdag och vi sitter med spänd förväntan och tittar på klockan. Snart bär det iväg till byns lilla kyrka med lilla barnet. Där firar vi tillsammans med närmast sörjande Jackes dop, sedan blir det smörgåstårta och prinsesstårta hemma på tygelvägen.

Jack är lite kinkig dagen till ära, med hosta och ont i örat. Dessutom är det några tänder på gång så det är mycket som händer i lillemans liv just nu.

Ikväll ska jag iväg till en kompis på drinkkväll, för första gången på huuur länge som helst ska jag idag dricka lite alkohol, det blir spännande att se hur lite man tål.
Imorgon är det utställning på hemmaplan och givetvis passar jag på att ställa Challe när det är så nära. Det ska bli så kul att surra en massa hund, som jag har längtat.

Ha det
Vickan

Kryper nästan

Den senaste veckan har vi tyckt att Jack har kommit närmare och närmare att börja krypa. Tidigare har han ålat sig fram till det han har velat ha. Nu de sista dagarna har han stått på alla fyra korta stunder och idag var han sååå nära att börja krypa. Det vill inte riktigt lossna, det är som att han inte riktigt vågar men snart så smäller det nog till.
Idag tog han ett litet "kliv" framåt, men det blir inget sammanhängande kryp så att säga.

Annars knallar allting på som vanligt, vi myser och leker på dagarna. I veckan är David ledig så det är extra roligt, även om han blivit lite sjuk igår så är det kul att ha han hemma.

Ha det bra
Vickan

6- månaderskontroll

Idag har jag och jack varit på 6-månaders kontroll.
Allting gick jättebra, farbror doktor var riktigt nöjd med Jackes framsteg och tyckte att han var riktigt stark och stadig. Dessutom var han väääldigt glad.
Idag var Jackes vikt 8300gr och längden: 71 cm. Jag och David har varit inne på att han har smalnat av något på slutet i och med att han rör sig väldigt mycket nu och ålar fram. Vikten hade ökat bra men däremot hade han vuxit 4 cm sedan sist och dragit iväg lite på längden så vår misstanke stämde ganska bra.

Annars har vi det mysigt mysigt mysigt. Gräset växer och solen steker, nu längtar vi efter David semester.
ikväll kommer micke, Caroline, Stella och Noelle på grillmiddag. Det ska bli så trevligt med middagsgäster.

Ha det bra
Vickan

RSS 2.0