snart två månader

På onsdag blir lilleman två månader, vi förstår inte vart tiden far men samtidigt känns det som att vi haft vår lille guldklimp hos oss jämt. Innan jul tyckte jag att vi hade fått lite rutiner på Jacks dygnsrytm, men nu verkar det som att det är sämre igen. Han hade några källar i rad som han somnade kring 22 och sov till 05 då han åt första gången, det var riktigr lyxigt. De senaste nätterna har han dock inte somnat förrän 24 och sovit till 05, det är ju iofs ganska lyxigt det också, men vi vill gärna ha i säng honom tidigare. Nåja, det är väl svårt att ha några rutiner på såna här små...

 Hur som helst är Jack fortfarande lika snäll, han sover, äter och skiter. Men han har längre och längre vakenperioder och är väldigt charmig med sitt underbara leende. Vi busar på dagarna och det är jättekul tycker Jack, att ligga i vagnen när mamma och storebror (Challe) är ute och går är också skönt.

Nu har julen passerat och jag måste säga att det var fantastiskt mysigt med en liten att fira den med. Både jag och David har haft mycket julkänsla i år motför vad vi brukar ha. Vi firade julafton hemma hos oss med båda familjerna, det var mycket mysigt trots att vi saknade Stella med familj förstås. De firade jul hemma hos Carolines föräldrar i Norrköping. Jack har fått många fina klappar, främst en massa kläder som vi hade önskat. Leksaker får det bli nästa jul istället.

Ha det bra
Vickan och Jack

En månad

I söndags blev Jack en månad gammal, jag kan inte fatta att han för en dryg månad sen låg och bökade runt i min mage. På ett sätt känns det som att han funnits hos oss jämt men samtidigt har tiden rusat iväg.

Han växer och växer, har gått upp ett kilo sedan födseln och vuxit fem cm så nu har han vuxit ur en del kläder.
Jag har varit sjuk ett par dagar och nu inser jag hur tröttsamt det är att vara sjuk med en liten som samtidigt kräver ens fulla uppmärksamhet och ska ammas. Som tur är verkar lilleman ha klarat sig, än så länge i alla fall.

Precis som vanligt njuter vi till fullo av alla framsteg som Jack gör. Precis i dagarna har han börjat le mot oss medvetet. Tidigare har det mest varit av gaser i magen, men nu tror vi i alla fall att han ler medvetet.

Kram
Vickan
Jack


RSS 2.0