mera hyss

Imorse vaknade vi plötsligt av ett nytt hyss som Jack hade tagit sig för. Han puttade ned min nattlampa i golvet så den gick i kras. Tidigare under morgonen såg jag att han försökte nå lampan med handen, jag såg att han aldrig skulle nå den och somnade om. Det var bara det att Jacke hade bestämt att lampan skulle ner varpå han använde benen genom spjälorna, nu nådde han såklart!
Det var den lampan.

Idag har Jack varit väldigt trött och har sovit väldigt mycket, vi hoppas därför att vi ska kunna hålla han vaken till åtta ikväll. Som det är nu somnar han redan klockan sju och gör morgon lite väl tidigt enligt oss. Vi är bortskämda, det skulle vara skönt om han kunde sova i alla fall till klockan sju på morgnarna. Det kan också vara så att han sover lite mycket på dagarna... Vi får se om vi lyckas med vår ambition.

Nu vaknade lilleman...
Tjing

fin födelsedag

I fredag firades min födelsedag (en dag tidigt...) med nära och kära. Det var en fin dag med fin uppvaktning och trevligt sällskap. Tack för allt kära ni!

Jacks ena framtand har nu tittat fram och med den kom leendet och skratten tillbaka till vår son. Han har varit så glad och nöjd nu igen och vi är så tacksamma för vår lilla kille. Han ställer sig upp mot saker nu och tycker att det är så roligt när han klarar det, mindre roligt blir det ju när han tvärsläpper och åker i golvet. Nåja, då finns mammas och pappas trygga famn att trösta sig i.

I morse vaknade jag av att han stod upp i spjälsängen och försökte få tag på mitt vattenglas som stod på nattygsbordet, han nådde det givetvis och ut över golv och bord rann ett helt glas vatten. Oj oj oj så kul det var enligt Jack ;)
Senare under dagen kröp han in i toan och fick tag på toaborsten som han hann dra runt hela huset innan jag upptäckte hans hyss... Behöver jag nämna att han är en kille med många järn i elden lille Jacke.

Nu ska jag gå och lägga mig för imorgon ska jag på Strömbacka för lite planeringstid.
Kram

jobb

Jag har fått ett vikariat på strömbackaskolan på 25%, det känns så himla bra att få en chans att få in foten på en skola. Det känns dessutom helt perfekt med 25% nu medan jag är mammaledig. Jack kommer att få vara hos sin farmor/farfar och mormor och morfar de dagar jag och David jobbar samtidigt. Efter jul ska vi skriva in honom på förskolan, DET känns lite jobbigt när han är så liten. Men framför allt känns det helt underbart att hålla läraryrket lite färskt och inte lägga det helt på hyllan. Efter jul kommer jag att skriva in mig på vakansen och hoppas på mera jobb inom skolan. De dagar jag inte jobbar är jag hemma med vår älskade son.

Jack har ju tur med en pappa som jobbar skiftgång och därför kommer det inte att bli så mycket tid på dagis. Nu hoppas vi bara på dagisplats på lillåkern (som ligger granne med oss)

Jag är helt fantastiskt glad!
puss 

Dessa förbenade tänder

Nu håller Jack på att få tänder igen och han är riktigt sjuk. Jag tycker då fruktansvärt synd om honom och skulle mer än gärna ta över sjukdomen om det gick. Trots feber, dreggel och dålig mage är han helt otrolig. Han gör verkligen allt för att hålla modet uppe, sötnöten.

David har sista veckan på sin semester nu och vi har hunnit med så mycket i sommar känns det som. Det har varit en kanonsommar trots lite halvtaskigt väder.

Förresten har vi lämnat lilleman hos farmor/farfar och mormor/morfar för första gången. Jack har sovit en natt hos farmor och farfar och en natt med mormor och morfar. Det gick kanonbra, det var nog värst för mig.

Nu ska jag på träning!
Kram

RSS 2.0