Barnmorskebesök

Idag har jag och David varit hos barnmorskan och tagit prover och vägt mig. Alla prover var jättebra och vikten var det ingen fara med. Jag hade gått 2 kg ner sedan sist, men det var mindre än jag trodde att jag skulle ha gått ner. Igår mådde jag dåligt hela dagen och idag är det inte mycket bättre... Jag hoppas för allt i världen att det blir bättre snart.

Ikväll ska vi ut och äta med Pert och Sara, det blir nog jättetevligt om jag bara slipper illamåendet, jag får lov att grunda med mycket frukt innan middagen. Och imorgon kommer Nisse, Bella, Sara pch Per på middag hos oss+ eventuellt några fler. Det är fullt upp i helgen, men det är bara roligt!

Kram

Usch och fy

Idag har det varit en riktigt pissdag. Jag har spytt ett flertal gånger och nu är jag helt tom i magen, men mår så dåligt så jag knappast kommer att få i mig nåt mer ikväll.

Imorgon ska vi till barnmorskan och jag hoppas att jag inte gått ned  mer i vikt eller kanske till och med gått upp nåt kilo. Sist jag kollade vägde jag 52 kg, alltså tre kilo ned sedan starten... Men det är knappast nån fara för hjärtegrynet. Och jag vet att jag kommer att oroa mig för att gå upp den sista tiden, men nu känns det så jäkla jobbigt att må dåligt hela tiden.

Håll tummarna för vikten och alla andra prover imorgon!

Kram
Vickan

Lugna gatan

Här på Tygelvägen 9 i Sjulnäs  är det rena rama lugna gatan... Det händer inte mycket, men jag är väldigt nöjd ändå. Lilla hjärtegrynet verkar trivas i magen, jag kan inte längta mer efter att det ska börja växa fram en bula.

Det har hänt något jättekul i veckan, David har nämligen fått fast jobb. 
Imorgon kommer mamma och pappa hit och hjälper oss lite med vårstädning (david jobbar helg), och inte nog med det, de tar även med sig mat till oss. Mina föräldrar är verkligen guld värda.

Nu har vi äntligen gått in i veka 12, jag hoppas verkligen att illamåendet går över snart...
Puss och Kram 

Tack gode Gud för våren

Nu är snart all snö borta och det känns helt underbart att våren är här. Jag har senaste veckan kännt mig lite piggare än tidigare. Jag hoppas att den värsta tröttheten har gett med sig, för det har verkligen varit jobbigt. Illamåendet har blivit lite bättre också hoppas jag, i veckan har jag mått ganska bra förutom i fredags och lördags.

Vi är fortfarande i vecka 11 (10+4) och på onsdag går vi äntligen in i vecka 12. Nästa vecka hoppas jag kunna ta några kort på magen och lägga ut här. Ibland tycker jag mig kunna ana en liten, liten bula på magen och ibland syns det inte alls...

Kram
Vickan och David

Vecka 11 (10+1)

Igår gick vi in i vecka 11 och det känns som att första milstolpen (första tolv veckorna) gått relativt fort ändå.
Illamåendet har blivit mycket bättre dom sista dagarna och nu hoppas jag att det kan fortsätta så.

I veckan jobbar jag och det går jättebra under dagarna, men på kvällarna är jag sjuuukt trött. Klockan är nu 20.23 och jag sitter och glor på Roomservice, men snart måste jag gå och lägga mig. Iofs går jag upp klockan 04.30 så det är väl inte så konstigt att man är trött på kvällarna.

Nu börjar fler och fler i vår omgivning veta att vi ska ha liten bebis i November, så snart är det nog officiellt. Så då kommer även bloggen att bli officiell.

Ha det bra!

RSS 2.0