Milstolpe

Nu har vi nått en stor milstolpe i Jacks liv. Idag tittade nämligen en liten liten del av första tanden fram.
Vi har nästan anat att det har varit på gång eftersom han dregglat så extremt mycket på slutet samt verkat ha haft ont i munnen och vaknat om nätterna. Sedan blev han sjuk förra veckan och då tänkte jag att det kanske var därför han hade varit gnällig på nätterna.
Fatta att han blivit så stor redan, helt otroligt!

På onsdag kommer världens bästa gudmor hem, som vi längtar!!!

Förövrigt har Jack börjat vara i sin gåstol i veckan och i går visade han att han faktiskt kan förflytta sig med den.
Det är mycket som händer nu...
Annars jobbar jag och står i som bara den på Måpttsund, Jack och Charlie är med på jobbet och detfungerar riktigt bra. Jag är lite extra trött på kvällarna bara.

Om några helger ska hela familjen åka ned till Sandra, Ante, Mira och Peggy i Sollefteå. Det ska bli så fantastiskt kul att se ert lilla underverk. Vi längtar enormt mycket.

Kram

4 månader

Idag blir Jack fyra månader och på de sista veckorna har det hänt otroligt mycket med honom. Han skrattar och pratar så gott som hela tiden han är vaken. Han har sovit lite sämre om nätterna, eller han vill i regel ha ett nattmål nu. Jag gissar att han är i någon tillväxtperiod.

Igår fick Jack prova en halv tesked mosad potatis med bröstmjölk, han var något skeptisk till en början men han svalde ned det till slut i alla fall. Jag hade tänkt vänta lite längre med smakisar men kunde inte hålla mig igår när vi hade kokt potatis till middag. Jag tror ändå att jag vill vänta några veckor innan jag börjar på allvar med smakisar. 

Senare i eftermiddag ska vi på kalas hos Nelly som fyller ett år idag. Tänk att den älskade ungen redan har blivit ett år, man har svårt att förstå att hon och Jack är födda på samma år.

(Elin, det låter kanon med påskmiddag. Jag jobbar säkert men kommer ju hem på kvällen. När kommer ni hem?)

kram

RSS 2.0